logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Overweegt u uw kostbare bezit te verkopen? Dan kan consignatie verkoop bij Huijbregts Exclusive Cars in Reusel een interessante manier zijn. Wanneer u uw auto zelf gaat verkopen dan komt daar best wat bij kijken en bovendien is het niet altijd even makkelijk. Op welke websites gaat u uw auto verkopen? Waar wordt u het beste gevonden? En hoe schiet u mooie foto’s die een eerlijk beeld geven van de staat van uw auto? Om deze redenen (en meer) kunnen wij u de hele handling uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto bij ons af te leveren. We maken dan duidelijke afspraken met elkaar zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

CONSIGNATIEVERKOOP

Content Image 1

DE VOORDELEN VAN CONSIGNATIEVERKOOP

Zoals we hierboven al aangaven kan een particuliere verkoop een bewerkelijk proces zijn. Denk aan: het reinigen en fotograferen van de auto, het online adverteren, het te woord staan van potentiële kopers, het plannen van een bezichtiging en het onderhandelen van een goede prijs. Bij een consignatie verkoop besteedt u al deze zaken uit aan ons. Zorgeloos verkopen dus!

  • PERSOONLIJK

  • KLANTVRIENDELIJK

  • ERVAREN

  • PROFESSIONEEL

  • BETAALBAAR

  • ALTIJD BEREIKBAAR

Vragen of interesse?

ANDERE DIENSTEN

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Inkoop / Taxatie en Transport tot Onderhoud. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website